Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Riba-roja de Túria serà amfitriona de les XVII Jornades de la Xarxa Tourist Info 2018

'PATRIMONI I TURISME' 22 novembre de 2018

Els dies 27 i 28 de novembre es realitzaran les XVII Jornades de la Xarxa Tourist Info organitzades per l'Agència Valenciana de Turisme de la Comunitat Valenciana. Aquest any, les jornades, s'emplaçaran a Riba-roja de Túria i Manises.

El 27 i 28 de novembre es duran a terme les XVII Jornades de la Xarxa Tourist Info organitzades per l'Agència Valenciana de Turisme de la Comunitat Valenciana. Aquest esdeveniment es realitza anualment i reuneix a professionals i treballadors de la Xarxa d'Oficines de Turisme -Tourist Info - de les províncies de València, Alacant i Castelló.

Aquest any, la Tourist Info Riba-roja de Túria serà amfitriona d'aquesta trobada al costat de la Tourist Info de Manises. L'objectiu d'aquesta cita és donar a conèixer a la Xarxa els productes turístics i el patrimoni dels municipis amfitrions. Així mateix, es posen en comú les experiències de treball de totes les oficines de turisme, s'analitzen les dades estadístiques recopilades i s'incideix en la millora de la qualitat del servei.

Durant aquestes dues jornades estan programades diferents activitats que inclouen visites guiades, degustacions,conferències i reunions de treball. Aquest any hi haurà una sessió informativa sobre Creaturisme, es farà focus sobre destinacions turístiques intel·ligents i es realitzarà un comitè de Qualitat. Durant aquestes Jornades es comptarà amb la presència de l'Alcalde de Riba-roja i Manises, els respectius regidors d'àrea, així com els seus tècnics i la presència del Secretari Autonòmic, Francesc Colomer.

Durant el dia 27 de novembre les jornades tindran lloc a Manises on està programat un recorregut pels tallers de ceràmica per explorar el seu procés d'elaboració i història.
El 28 de novembre, Riba-roja, rebrà als participants de les jornades. Durant aquest dia es realitzarà una visita guiada pel casc antic, donant a conèixer els edificis patrimonials més importants del municipi, com l'és el Castell. Després participaran de la visita teatralizada al jaciment de Pla de Nadal, i descobriran el Secret Visigot. Els senyors de la Pla de Nadal acolliran als visitants i els explicaran la manera de vida dels visigots. Finalment, el xef Joan Clement serà l'encarregat del fermall final, qui elaborarà el Menú Visigot per completar aquesta experiència

Segons declaracions de la tècnica de turisme i patrimoni de l'Ajuntament de Riba-roja, Cristina Silvestre, l'oficina es troba ultimant detalls en l'organització de les diferents activitats i s'estima que participaran 120 persones provinents tota la Comunitat Valenciana. A més, assenyala que, aquestes Jornades són una gran oportunitat per donar a conèixer tota l'oferta turística de Riba-roja.