Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Riba-roja endolcirà la V Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana amb el seu Bes Visigot

El dissabte a les 17.00 h, en la zona gastronòmica, els forns tradicionals de Riba-roja presentaran el dolç "Bes Visigot".

'PATRIMONI I TURISME' 11 d'octubre de 2023

Turisme Riba-roja participarà este pròxim cap de setmana en la cinquena edició de la Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana. La Mostra se celebra els dies 13 i 14 d'octubre en el Saló Arqueries del Museu dels Ciències, Ciutat de les Arts i les Ciències de València. Es tracta d'un esdeveniment d'entrada lliure i gratuït, que podrà ser visitat el divendres 13 d'octubre d'11 a 20h. i dissabte 14 d'octubre d'11 a 19h.

El dissabte a les 17.00 h, el municipi prendrà protagonisme en la zona gastronòmica, on els forns tradicionals de Riba-roja presentaran el dolç el "Bes Visigot".

L'oferta del municipi va des de plans en els espais naturals del municipi en l'el Parc Natural i Fluvial del Túria, a experiències culturals a través de les visites a jaciments visigots Pla de Nadal i València La Vella, museus, patrimoni bèl·lic i memòria històrica, i molt més, ja que Riba-roja ofereix un ampli ventall de possibilitats per a gaudir del turisme d'interior.

La Mostra, com cada any, és una gran cita d'obligada assistència per a poder conéixer en un mateix espai gran part de l'oferta turística i gastronòmica més important de la Comunitat Valenciana. A més participen més de 150 empreses turístiques amb tota mena de propostes per a gaudir en la nostra terra de la naturalesa, la cultura, la gastronomia, les festes, l'aventura o el patrimoni, entre altres, podent realitzar plans per a poder fer en família, al teu aire, en grup o com tu vulgues.

Al llarg d'una superfície expositiva de 3.000 m², es mostrarà tot el que pot oferir la Comunitat Valenciana, i a més hi haurà diferents activitats programades,com les degustacions i demostracions gastronòmiques, concerts i animació infantil, tastes de vins i olis, espectacles, tallers d'artesania i molt més.

“La mostra és una de les cites clau en la promoció de l'oferta turística de Riba-roja i a més continuem donant a conéixer el Bes Visigot, el producte gastronòmic creat a través del nostre programa Gastroriba que fabriquen els nostres forns tradicionals”- apunta la regidora de Turisme i Patrimoni, Esther Gómez.