Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Riba-roja es concentra pel conflicte a Orient Mitjà

L'Ajuntament convoca per a este dimarts 28 de novembre una concentració per a exigir un alt al foc definitiu i “condemnar la mort de milers d'innocents”.

28 de novembre de 2023

L'Ajuntament de Riba-roja de Túria ha convocat una concentració este dimarts 28 de novembre “en repulsa a la mort de milers d'innocents en Palestina” i per a exigir l'alliberament de tots els ostatges israelians i palestins a més d'un alt al foc definitiu que conduïsca a acords de pau.

Segons ha explicat l'alcalde, el seu ajuntament “està totalment compromés amb la resolució pacífica del conflicte entre Israel, Hamàs i Hezbollah” i mostra la seua absoluta “repulsa a les milers de víctimes civils que està provocant l'ofensiva israeliana en Palestina”.

“Hem d'exigir a Israel que respecte el dret internacional i que dins de la legitimitat de defensa, deixe de bombardejar la població civil i d'impedir l'entrada de subministraments sanitaris i bàsics a Gaza” ha explicat l'alcalde qui a més defensa “el reconeixement de l'estat Palestí tal com ho demana l'ONU o Estats-Units entre altres”.

Així, Raga ha animat a unir-se a esta concentració per a demanar “prolongar indefinidament la treva actual” i permetre l'ajuda internacional a “totes les víctimes” d'esta guerra. “Des de les diferents institucions públiques, és el nostre deure pressionar a la comunitat internacional per a actuar en este conflicte i fer veure que la guerra també té les seues regles i que no són justificables els atacs a les poblacions civils”.

La concentració serà este dimarts 28 de novembre a les 19.00h en la plaça de l'Ajuntament de Riba-roja.​