Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Riba-roja garantirà una festivitat de Tots Sants amb totes les mesures de seguretat

L'Ajuntament distribuirà 14 dispensadors hidroalcoholics i cartelleria informativa en les instal·lacions, així com personal per a supervisar el compliment de les normes.

'SERVEIS PÚBLICS' 9 d'octubre de 2020

L'Ajuntament de Riba-roja prepara per a la festivitat de Tots Sants un accés al Cementeri Municipal controlat, amb l'objectiu d'evitar aglomeracions i garantir totes les mesures de seguretat sanitàries. Per a això, ha preparat un dispositiu especial de seguretat que estarà operatiu especialment els dies 30 i 31 d'octubre i 1 de novembre, que és quan tradicionalment es produeix una major afluència de visitants.

S'establiran una entrada i una eixida diferenciades que estaran controlades per personal municipal. En aquests punts es realitzarà el registre d'assistents per a evitar superar les 550 persones d'aforament màxim i facilitar a les autoritats sanitàries les dades de les persones assistents en el cas que es detectara algun focus de contagi i poder realitzar així la traçabilitat del contagi.

En l'operatiu participarà la Policia Local, especialment en l'exterior del recinte controlant l'accés. A aquestes mesures de limitació i control d'aforament, se suma la desinfecció diària de les instal·lacions, tant en l'exterior com a l'interior, especialment en les lavabos públics i en els elements comuns, així com la supervisió per part del personal municipal que es compleixen la distància social o l'ús de màscara. Els visitants podran depositar les flors en les làpides sense cap restricció, seguint la normativa interna del recinte.

La regidor de Serveis Municipals, Teresa Pozuelo ha assegurat “la nostra prioritat és garantir la seguretat dels visitants que aquests dies acudeixen al cementeri a honrar als seus familiars, especialment davant l'actual situació de COVID que vivim. Volem que aquesta festivitat transcórrega amb la major normalitat possible i no genere una situació d'intranquil·litat afegida”.

A més, amb motiu de la festivitat de Tots Sants, l'Ajuntament de Riba-roja oferirà els dies 30 i 31 d'octubre i 1 de novembre un servei circular de transport urbà gratuït que connectarà les parades habituals amb el cementeri municipal. D'aquesta forma, es facilitaran els desplaçaments en transport públic i evitar així col·lapses de vehicles en els voltants al cementeri. Aquesta línia circular inclou parades en El Trinquet, el Parc de l'Estació, la Casa de la Cultura, Policia Local, Correus i la parada de la Carretera Vilamarxant.

Les instal·lacions del cementeri municipal estaran obertes de dilluns a diumenge en horari de 8.00 fins a les 18.00 hores, de manera ininterrompuda.