Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Riba-roja inaugura la Cimera Valenciana d'Emprenedoria amb el reconeixement a les seues empreses pimes i comerç locals

Més de 1600 persones estan inscrites a les diferents ponències i tallers de la cimera que estarà en marxa fins demà divendres 11 de novembre.

'FOMENT ECONÒMIC I COMERÇ' 10 de novembre de 2022

Riba-roja ha donat inici a la Cimera Valenciana d'Emprenedoria convirtiendose així durant tres dies en seu de l'emprenedoria i la innovació. Ahir a la vesprada l'alcalde del municipi, Robert Raga, obria l'acte d'inauguració definint la cimera com un escenari que amplifica l'atractiu del teixit empresarial del municipi, a través de les oportunitats de creixement que brinda el coneixement i l'economia actual. Posant com a eix la innovació i el desenvolupament com a motor de l'emprenedoria territorial, amb un auditori “ple de visió estratègica, lideratge, talent, creativitat i iniciativa, que converteix aquest fòrum en un gran centre neuràlgic al servei de l'emprenedoria, la formació i la innovació”- va apuntar Raga.

L'alcalde donava pas al sotssecretari del Ministeri de Ciència i Innovació, Carlos Marco Estellés, qui va agrair i va lloar la iniciativa de l'Ajuntament de Riba-roja i va animar als emprenedors presents al fet que desenvolupen tot el seu potencial, al fet que utilitzen els recursos que estan a la seua disposició i a esforçar-se perquè les seues startups puguen convertir-se en empreses sòlides.

Seguidament el Doctor, conferenciant i escriptor Mario Alonso Puig, va ser l'encarregat d'impartir la conferència inaugural amb el títol “La mentalitat emprenedora. Per què és tan important desenvolupar-la?” amb un missatge que va transmetre a través de la seua experiència i anècdotes.

Després de la conferència, l'humorista valencià Eugeni Alemany va dirigir la Gala dels I Premis Ribactiva Empresa 2022 on es va fer lliurament dels reconeixements a empreses locals. En total es van entregar 10 guardons que van posar en valor el talent local i l'impuls emprenedor dels seus propietaris, tots ells referents en la seua àrea i serveixen dia a dia d'inspiració gràcies a la seua excel·lència.

Asun Oliver propietària d'Opticalia Riba-roja va ser guardonada com a Dona Empresària 2022. El Guardó a Millor Empresa Sostenible i Socialment Responsable 2022 va ser per a la logística Docks, companyia que compta amb un centre de treball en el Polígon Industrial PLV de Riba-roja, i va ser recollit pel seu Director General Pacual Garcia. La ja emblemàtica Orxateria el Tendre de Riba-roja va ser nomenada com a Millor Comerç Artesà 2022 i van rebre el premi els propietaris Paquita i el seu fill José, mentre que el Baret de Quique es va proclamar com a Millor Comerç Adaptat al Canvi i també va ser el seu propietari Enrique Navarro qui va pujar a l'escenari. José Luís Latrás fundador i propietari d'Arkos Light va recollir el guardó a l'Empresa amb Major Projecció Internacional 2022. Julián Alegría propietari de l'empresa de logística i transport Transtel S.A situada del Polígon Oliveral va recollir el reconeixement a l'Empresa amb Millor Repercussió Local 2022. Gelats Estiu va ser guardonada com a Empresa Generadora d'Ocupació en 2022 que va rebre el reconeixement a les mans del seu propietària M.ª José Felix. Quant al guardó a Empresa amb Major Repercussió en RRSS va anar a parar a Paddock Motors i ho va recollir el seu propietari Salva Navarro. L'empresa fabricadora de mobles Andreu World situada en el Polígon Industrial Mas de Baló, va ser nomenada com a Empresa amb Trajectoria Innovadora Empresarial, va recollir el premi el seu CEO Jesús Llinares. Tancava els premis el guardó a Millor Trajectòria de Comerç Local per a Papereria Llibreria Guardiola entregat als seus propietaris José Guardiola i Amparo.

Riba-roja Ciutat Emprenedora continuarà en marxa hui dijous i demà divendres. Dos dies més, plens de ponències magistrals, xarrades motivacionals, tallers i espais per al networking i taules d'experiències amb referents de l'emprenedoria dels quals gaudiran els més de 1.600 inscrits en les jornades.