Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Riba-roja invertix més de 16.800 € en les associacions veïnals de les seues urbanitzacions en 2023

Les ajudes es destinen a tallers, xarrades, activitats infantils, festes pròpies o esdeveniments en dates assenyalades com a Nadal o Halloween.

'URBANITZACIONS I PARTICIPACIÓ CIUTADANA' 22 de març de 2024

En línia amb el seu compromís de transparència, l'Ajuntament de Riba-roja de Túria ha donat a conéixer l'assignació de més de 16.800€ en subvencions directes a associacions veïnals d'urbanitzacions durant l'any 2023. Estes subvencions tenen com a objectiu principal fomentar la participació ciutadana i promoure la realització de festes i activitats socioculturals en les diferents urbanitzacions del municipi, ja siga a través de xarrades, tallers, activitats infantils, festes pròpies o esdeveniments en dates assenyalades com a Nadal o Halloween.

La inversió, canalitzada a través de la regidoria d'Urbanitzacions, reflectix el compromís de l'administració local amb l'enfortiment de l'associacionisme i la celebració d'esdeveniments culturals i festius que contribuïsquen al desenvolupament i la cohesió social en les diferents àrees residencials de Riba-roja. El desglossament de la quantia s'ha concedit de la manera següent: Associació de Veïns Masia de Traver 7.978,91 €, Associació de Veïns València la Vella 2.667,13€, Associació de Veïns Residencial la Reva 2.672,15€, Associació de Veïns Festes Pous de Martí 1.644,21€ i Associació de Veïns Festes de València la Vella 1.841,60€.

Segons va destacar el regidor d'Urbanitzacions, Rafa Gómez esta iniciativa respon a la necessitat d'atendre la demanda d'activitats socioculturals i de fomentar l'associacionisme en les diferents urbanitzacions del municipi. "Considerem que estes activitats no sols enriquixen la vida comunitària en cada àrea residencial, sinó que també són un element dinamitzador del territori en el seu conjunt", va afirmar el regidor.

Les ajudes econòmiques establides per l'Ajuntament tenen com a propòsit recolzar el desenvolupament d'activitats que promoguen una major relació social, cultural i participativa entre els habitants de Riba-roja. D'esta manera, es busca no sols beneficiar a les associacions veïnals i festives en els seus esforços per oferir esdeveniments de qualitat, sinó també involucrar a tots els veïns i veïnes en la vida cultural i social del municipi.

Amb esta mesura, l'Ajuntament de Riba-roja de Túria reafirma el seu compromís amb l'enfortiment del teixit associatiu i la promoció d'activitats que enriquisquen la vida dels seus ciutadans, consolidant així l'esperit de col·laboració i participació en la localitat.