Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Riba-roja obri nova oficina d'informació jurídica de proximitat (Justiprop)

L'objectiu és oferir una resposta ràpida a la ciutadania sobre els seus dubtes jurídics i els diversos tràmits administratius, sense necessitat de desplaçar-se.

Telèfon de contacte: 96 277 00 62.

9 de setembre de 2022

Riba-roja ja té en funcionament la seua nova oficina Justriprop. Hui s'ha posat en marxa el servei públic que es pot trobar els divendres de 9.30 a 13.30 hores en les instal·lacions del Jutjat de pau en l'edifici del Mercat Municipal situat en Carrer Mercat 19.

L'objectiu de les oficines Justiprop és oferir una resposta ràpida a la ciutadania sobre els seus dubtes jurídics i els diversos tràmits administratius. Els ciutadans de Riba-roja ja no s'hauran de desplaçar a les localitats que són cap de partit judicial per a ser assessorats jurídicament, augmentant així la qualitat dels serveis públics en el municipi.

L'assistència en aquestes oficines, que és finançada per la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública, es presta per professionals dels Col·legis de l'Advocacia de la Comunitat Valenciana.

A més, el projecte de Justícia Pròxima on estan incloses les oficines Justiprop, inclou habilitar espais on es proporciona atenció i informació a la ciutadania sobre mediació, com a alternativa més ràpida, econòmica i eficaç per a resoldre conflictes enfront dels litigis. També s'incorporen oficines d'enllaç per a l'assistència a les víctimes del delicte.

La Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública ha sumat aquesta nova oficina de Riba-roja a les 37 que ja donen servei i altres quatre més que obriran durant el mes de setembre en el territori valencià.

Els ciutadans de la localitat sumen aquest servei públic que la Generalitat denomina com a clau per a afavorir la cohesió social i territorial.