Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Riba-roja ofereix la final del mundial de futbol femení en pantalla gegant i amb animació

El partit es retransmetrà gratuïtament des del seu espai municipal La Cebera amb el lema de ‘Riba-roja amb La Roja femení’.

'ESPORTS I FESTES' 18 d'agost de 2023

L'Ajuntament de Riba-roja instal·larà aquest diumenge 20 d'agost una pantalla gegant per a poder seguir en directe i amb animació la final del mundial de futbol femení que enfronta Espanya a Anglaterra, sota el lema de ‘Riba-roja amb la Roja femení’.

L'esdeveniment serà gratuït i començarà a les 11.30h amb tallers de pintacares en el seu espai municipal La Cebera que permet albergar diversos milers de persones a l'aire lliure però amb coberta que protegeix del sol i de les altes temperatures que s'esperen.

A més, segons ha informat l'Ajuntament, s'oferirà un servei de barra en col·laboració amb l'organització juvenil de Fadrins, les festes de la qual han començat aquest mateix divendres i es mantindran durant prop d'una setmana, a més de ventalls amb els colors de La Roja.

L'alcalde Robert Raga ha assenyalat que “aquest esdeveniment busca compartir entre veïns i veïnes l'orgull que sentim per la gesta aconseguida per la nostra selecció nacional” i “gaudir xicotets i grans d'un futbol femení que més que victòries ens està oferint valors esportius i de superació”. Així, ha recordat que eixa visibilitat s'alinea amb el treball que fa l'Ajuntament per a fomentar les categories femenines en els clubs de Riba-roja que compta amb cada vegada més xiquetes i dones inscrites en clubs esportius i les seues directives.

“Estem feliços de veure que el futbol femení s'obri pas i desperta passions, a més d'un nou camí per al seu futur entre joves que estan vivint la competició amb admiració i il·lusió” ha afegit Raga qui assenyala aquesta competició i La Roja femenina com “un referent” per a continuar avançant en igualtat i educació.