Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Riba-roja posa a la disposició dels joves del municipi un nou servei telefònic d'atenció psicològica

La mesura que entra en funcionament hui, pretén pal·liar els efectes que la pandèmia està ocasionant en aquest col·lectiu.

'POLÍTIQUES INCLUSIVES I DRETS SOCIALS' 15 de març de 2022

El suport es prestarà per una psicòloga especialitzada i serà gratuït

L'àrea d'Igualtat, Polítiques Inclusives i Drets Socials de l'Ajuntament de Riba-roja posa en marxa hui un nou servei telefònic de suport psicològic per a joves i adolescents del municipi.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és, principalment, ajudar a aquest col·lectiu mitjançant atenció psicològica, telefònica i gratuïta, amb la finalitat de pal·liar els efectes que la pandèmia i el confinament van ocasionar i estan ocasionant en els joves. Sobretot en relació a temes com el desenvolupament del sentiment de culpa, l'apatia, l'aïllament, la baixa autoestima, la baixa motivació, l'aparició de maldecaps, insomni, entre altres.

El telèfon que es posa a la disposició dels adolescents és el 661876183. Aquest número estarà operatiu en horari de dilluns a divendres des de les 16 fins a les 20 hores, és a dir, un total de 20 hores setmanals. A l'altre costat, els joves podran trobar a una psicòloga especialitzada que els atendrà directament des de hui i fins al pròxim 30 de juny.

Segons explica la regidora d'Igualtat, Polítiques Inclusives i Drets Socials, Lola Verdeguer, “amb aquest servei es vol proporcionar les eines necessàries per a contribuir a la millora de la salut mental de tots els joves i adolescents de la localitat amb la finalitat de reduir situacions d'estrés i ansietat”.

A més, durant les sessions telefòniques, la psicòloga pot determinar la conveniència o no d'una atenció més directa i personalitzada i recomanar a l'o la jove acudir a les oficines dels serveis socials de Riba-roja per a una cita presencial.