Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Riba-roja retrà homenatge a Vicent Andrés Estellés amb el concert 'Estellés als cors, 100 anys'

23 cors es reuniran a l'Auditori Municipal este dissabte 13 d'abril a les 18.30 h.

'CULTURA' 12 d'abril de 2024

Riba-roja de Túria s'omplirà de música i poesia en l'emotiu concert “Estellés als cors. 100 anys”. Este homenatge al benvolgut poeta Vicent Andrés Estellés, l'any del centenari del seu naixement, comptarà amb la participació de diversos cors i grups musicals.

L'Auditori Municipal de Riba-roja acollirà este dissabte 13 d'abril, a partir de les 18:30h el concert en el qual participen 23 cors vinguts de tota la geografia valenciana, amb un total de 500 cantors i la col·laboració del Conservatori Professional Municipal de Dansa de Riba-roja. La Gala servirà de presentació del disc de composicions per a cors sobre l'obra de Vicent Andrés Estellés, del músic valencià Andreu Soler.

“Este concert s'emmarca dins del programa de l'Ajuntament de Riba-roja de Túria per a commemorar els cent anys del naixement del poeta en valencià més llegit de tots els temps i comptarà amb la presència de Carmina Andrés Lorente, filla del poeta. A més entre altres escriptors, assistirà el poeta Marc Granell, Premi de les Lletres Valencianes 2020”- ressalta el regidor de Cultura, José Manuel Vila.

L'esdeveniment és una oportunitat única per a celebrar la vida i obra de Vicent Andrés Estellés a través de la música i la poesia. Els cors que participaran seran: El Cor Santíssima Trinidad de València, Societat Coral de San Antonio De Benagéber, Cor de l'Escola Oficial d'Idiomes, Cor de la Corporacio Musical de La Pobla de Vallbona, Pléiades Cor Jove, Coral de l'Associacio Cultural de Picassent "Amics de Cristòfor Aguado”, Cor Veus del Túria de Riba-roja, Ovi Coral Catapata, Ovi Coral Barcavella, Coral Gallarda de l'Escola Coral Veus Juntes de Quart de Poblet, Xiquets Cantors Divisi, Cor Interludi de Bonrepòs i Mirambell, Cor de Cambra Discantus de Cocentaina, Escola Coral de l'Eliana, Cor Increscendo, Pequeros Cantors de València, Cor Femeni Incantus, Coral "Pi De l'Anell" de la Societat Remaixement Musical de Vinalesa, Coral Borrianenca, Orfeó Grecorio Gea de Benimaclet, Cor Cantart – Divisi, Orquestra de Pulso y Púa Nuestra Señora de Tejeda, Grup Vocal Quorum, Orfeó Manuel Palau, Cor Seele del Colegi Alemany de València. L'entrada és gratuïta fins a completar l'aforament.