Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Riba-roja signa el conveni de col·laboració amb l'EGM Parc Logístic València

El document concreta la cooperació entre els Ajuntaments de Riba-roja i Loriguilla i l'EGMP PLV per a la modernització i desenvolupament de l'àrea empresarial.

'POLIGONS INDUSTRIALS' 10 de gener de 2023

L'alcalde de Riba-roja, Robert Raga, el president de l'EGM Parc Logístic de València i director general d'EVHA, Rafael Montero, i l'alcaldessa de Loriguilla, Montse Cervera, acompanyats per la Junta Directiva i l'equip de gestió de l'EGM han signat aquest matí el conveni de col·laboració entre les diferents entitats.

El citat document, recollit en la Llei 14/2018 d'àrees industrials de la Comunitat Valenciana, concreta els compromisos adquirits per cadascuna de les parts i la forma de participació en els òrgans de govern de l'EGM Parc Logístic València, constituïda el mes de desembre passat després de la ratificació per l'assemblea dels propietaris del parc i aprovació definitiva dels respectius plens municipals de tots dos ajuntaments.

D'aquesta manera completa la seua tramitació l'EGM Parc Logístic València, la primera entitat d'aquestes característiques constituïda a la comarca de Camp de Túria, que permetrà impulsar la modernització, professionalització de la gestió i increment de la col·laboració públic privada per a la creació de noves infraestructures i serveis de valor afegit que redunden en benefici de la competitivitat de les empreses ací instal·lades. L'alcalde de Riba-roja, Robert Raga, va indicar que “aquesta signatura és un pas més que demostra el compromís de l'Ajuntament de Riba-roja de col·laborar amb els empresaris i propietaris del PLV per a aconseguir millores i afrontar reptes de futur. La signatura del conveni ens ajudarà amb l'objectiu de millorar les instal·lacions i serveis de tot el PLV, ja que el desenvolupament de les àrees industrials ens porta a generar nous llocs de treball".

Des de la Junta Directiva i equip gestió de l'EGM Parc Logístic de València van valorar molt positivament la importància d'haver culminat l'adaptació a la Llei d'Àrees Industrials, que a més de tots els avantatges que ofereix aquesta normativa pionera, permetrà aprofitar la nova línia de subvencions de fins a un milió d'euros per a aquesta mena d'entitats anunciada per l'IVACE per a enguany.