Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Ribarock rendeix tribut al mític Mak y los Desertores aquest dissabte amb un inèdit concert amb la presència d'una vintena de músics sobre l'escenari

El Parc Municipal Maldonado obrirà les seues portes a les 20.00 hores i l'entrada serà gratuïta.

29 de juny de 2023

El Festival Ribarock rendirà aquest dissabte 1 de juliol un merescut homenatge al desaparegut Mak y los Desertores, un dels artífexs d'aquest mític festival que va irrompre a la fi dels 80 i que es va erigir com un dels grups de rock locals més llegendari de les últimes tres dècades.

El festival tindrà lloc al Parc Municipal Maldonado, que obrirà les seues portes a partir de les 20.00 hores, per a totes i tots aquells que no vulguen perdre's aquest magnífic espectacle, que tornarà a posar sobre les taules de l'escenari a Sujeto K, que torna per a l'ocasió després de la seua dissolució fa ja nou anys. Aquesta serà una magnífica ocasió per a recordar èxits tan populars d'ahir, de hui i de sempre com Dale Color, Larrigui, Otro Día Más o Trance.

Ribarock serà l'últim dels tres concerts de la minigira que Sujecto K tenia compromesa per a enguany, després del realitzat en 16 Toneladas-Rock Club i Jardins de Vivers.

Acompanyant a Sujecto K, estarà Corazones Eléctricos i la RibaRock Band, que homenatjarà a Mak y los Desertores amb més d'una vintena de músics sobre l'escenari. Una cita, en la qual Corazones Eléctricos acabarà la gira del seu segon disc "Arte y Oficio" que va nàixer just abans de la pandèmia, al novembre de 2019 i amb el qual ha recorregut tot el país, en festivals i també amb la participació de sèries de televisió com Hit (TVE). El concert en Ribarock serà l'últim d'aquest cicle i uns pocs dies després del concert, entraran de nou en l'estudi a gravar el seu tercer disc.

Aquest festival és una de les apostes culturals municipals més importants, fruit de la col·laboració entre l'Associació Ribarock i l'Ajuntament de Riba-roja de Túria, que va apostar fa ja huit anys per continuar impulsant aquesta iniciativa amb identitat pròpia i amb un gran arrelament en el municipi.

Ribarock va nàixer en 1988 com una associació cultural sense ànim de lucre per la difusió i promoció de la música en directe i des de llavors ha organitzat nombrosos esdeveniments musicals, que es converteixen cada any en una cita ineludible per a tots els amants de la música rock. Va ser a la fi dels 80 quan els grups locals van decidir associar-se, col·laborar entre ells i realitzar un festival anual que els donara visibilitat.

El festival ha continuat fidel a la seua essència any rere any, excepte els anys de pandèmia, que van impedir la seua realització. Any rere any, s'han anat ampliant recursos i obrint el cartell a grups forans, amb l'objectiu d'aconseguir una major projecció. Durant aquestes tres dècades, han passat per les seues files grups com Barbians, JimiSue, Sujecto K, Atonics, Kriatura, Rompebajos, Bones Intencions, Tendir Beans Bar Buster Band, Els Make Som Arreus, el veterà grup Mak y los Desertores i els populars Bajoqueta Rock, entre molts altres.