Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

La policia Local de Riba-roja intervé en el rescat d'un jove en el riu Túria

La ràpida intervenció dels efectius va ser clau en un feliç desenllaç

'SEGURETAT CIUTADANA' 22 de juny de 2023

La Policia de Riba-roja de Túria va intervindre ahir en el rescat d'un jove d'uns 12 anys que va patir un incident quan es banyava en una zona de sifó del riu Túria entre els municipis de Riba-roja de Túria i Vilamarxant, en la zona coneguda com a partida de Perpinyanet.

El menor que es trobava realitzant una activitat escolar al costat de més menors del mateix centre educatiu, va quedar atrapat a l'altura de la cama entre dues roques en una zona de forts corrents. 

En un primer moment va ser subjectat per un professor fins a l'arribada de diverses patrulles de la Policia Local de Riba-roja, que es van encarregar de mantindre a flotació al menor fins a l'arribada dels  efectius del Consorci Provincial de Bombers de València. 

Va ser en aqueix moment i després de diversos intents quan es va aconseguir alliberar la cama del menor i procedir al seu rescat. El menor no va patir ferides de consideració i es troba en perfecte estat de salut.

Els fets van ocórrer sobre les 10.40 hores i es van sumar dotacions de bombers de Paterna i L'Eliana i el sergent de Paterna.

La intervenció inicial de la Policia Local de Riba-roja va ser clau per a un desenllaç feliç.