Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

L'Ajuntament realitzarà obres de condicionament de l'aparcament públic de l'edifici consistorial

Les actuacions comencen el 28 d'octubre i es prolongaran durant quatre setmanes.

'SERVEIS PÚBLICS' 22 d'octubre de 2019

L'aparcament públic de l'Ajuntament estarà tancat fins al pròxim 22 de novembre amb motiu de la preparació del ferm, pintat i senyalització de la instal·lació.

Aquestes obres atenen la necessitat de renovar el pàrquing que va obrir les seues portes el 23 de setembre de 2009 i s'ha vist deteriorat per l'ús continuat de vehicles, la qual cosa ha obligat el consistori a executar diverses obres de millora.

El tancament afectarà tant els titulars de les places reservades, com a la resta d'usuaris que utilitzen la instal·lació diàriament per a realitzar les seues gestions o estacionar el seu vehicle a les nits.

Per això, l'Ajuntament ha previst tres àmplies zones d'aparcaments gratuïts, a menys de 500 metres de la instal·lació afectada. Aquests són el situat en el Centre de Salut, l'esplanada del Centre d'Informació Juvenil i darrere de l'Agència de Desenvolupament Local.

Així mateix, l'Ajuntament habilitarà unes places destinades a persones amb mobilitat reduïda en la Plaça de l'Ajuntament, a fi de facilitar l'accessibilitat d'aquestes persones a l'hora de realitzar les seues gestions.

Les obres seran executades per l'empresa adjudicatària JOAO 2000 S.L, que s'encarregarà de la senyalització durant el termini d'execució, conforme al Pla de Seguretat i Salut.