Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Subvenció de Programa RIBACTIVA EMPREN 2020

(9)
L'Ajuntament ha obert el termini de presentació sol·licitud de subvenció de Programa RIBACTIVA EMPREN 2020 per a aquells establiments comercials detallistes que han iniciat la seua activitat durant l'any 2020.

'FOMENT ECONÒMIC I COMERÇ' 20 d'octubre de 2020

Beneficiaris: Dirigit a comerços minoristes i xicotets negocis de prestació de serveis que realitzen activitats al consumidor final i que hagen iniciat la seua activitat en el 2020 a Riba-roja de Túria.

Termini de presentació: Del 20 d'octubre al 2 de novembre de 2020 (tots dos inclosos).

Mitjà de presentació: La sol·licitud de subvenció, els annexos i altres documents s'hauran de presentar a través de la Seu electrònica de l'Ajuntament de Riba-roja de Túria.

Import de l'ajuda: Màxim 2.000 euros

Justificació: Despeses afectes directament a l'activitat. Factures de lloguers, compres, proveïdors, consumibles, subministraments, assessories, despeses de quotes per estar associats, etc. A més, s'haurà d'aportar el document de pagament realitzat mitjançant entitat bancària. Que siguen realitzats des de l'1 de gener al 31 d'octubre.

Termini de justificació de factures i documents de pagament: Fins al 15 de novembre de 2020.

IMPORTANT: Es recomana que juntament amb la sol·licitud de subvenció i tots els documents normalitzats es presente els documents justificatius de la subvenció annexos corresponents, factures acreditatives de despesa i documents de pagament acreditats mitjançant entitat bancària.

Aquesta ajuda és incompatible amb la subvenció Ribactiva Impulsa’t si el beneficiari ja li ha sigut aprovada aquesta.

Mes informació:
Agència de Desenvolupament Local de Riba-roja
Telèfon: 962779296
Horari d'atenció: De 9.00 a 14.00 hores de dilluns a divendres
Correu de consultes: comercio@ribarroja.es