Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

L'Ajuntament finançarà el 50% del cost de l'asfaltat de camins rurals

Més de mig centenar de vivendes disseminades milloraran els seus accessos en breu.

'URBANISME' 7 d'abril de 2016


Després d’una primera presa de contacte el passat mes de febrer, l’Ajuntament de Riba-roja de Túria va tornar a reunir-se ahir amb els veïns afectats pel conveni d’asfaltat de camins rurals d’unes quantes zones disseminades de Riba-roja.

A la reunió van assistir l’alcalde de Riba-roja, Robert Raga, la regidor d’Urbanisme, Teresa Pozuelo,  tècnics municipals i una àmplia representació dels veïns de les zones afectades.

El conveni urbanístic per al pavimentat asfàltic acabarà amb el negament d’aigua, corriment de terra i els solcs que es produïen especialment en època de pluges i que provocava contínues actuacions per part de la brigada d’obres municipal.


L’aportació municipal serà del 50 %del cost de l’obra, mentres que els veïns de les vivendes afectades hauran d’abonar el 50 per cent restant.

Una vegada liquidada la part proporcional corresponent als residents, s’executarà el projecte i es realitzarà la subasta pública per a la contractació de les obres. El termini d’execució dels treballs serà d’un mes des de l’inici de les obres.


L’Ajuntamentde Riba-roja té previst destinar a l’asfaltat d’estos camins 120.000 euros.