Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

L'Ajuntament inicia la reurbanització de la Plaça de l'Estació i c/Moll, i la millora de l'exterior de l'edifici de l'Estació

Les obres començaran el pròxim 20 de març i tindran una duració de 90 dies.

'OBRA PÚBLICA' 15 de març de 2019

L'Ajuntament de Riba-roja iniciarà el pròxim 20 de març les obres de reurbanització de la Plaça de l'Estació i el seu entorn, que milloraran notablement l'accessibilitat d'esta cèntrica zona del municipi.

Les obres afectaran la Plaça de l'Estació i el carrer Moll, i contemplaran la millora de l'exterior de l'edifici de l'Estació. Tindran un import de 173.902,40 euros, i estan incloses en les Inversions Financerament Sostenibles del 2018, que han permés a l'Ajuntament realitzar actuacions en diversos punts del municipi per valor de 2.186.373, 85 euros.

L'actuació contempla el canvi de la zona de jocs infantils situada al parc de la Plaça de l'Estació, adaptar la zona del Parc a la normativa d'accessibilitat vigent, la creació de nous espais coberts i la construcció d'una zona de jocs biosaludables.

Este projecte respon al propòsit de l'executiu local d'adaptar les zones urbanes més transitades a les necessitats de desplaçament de les persones amb mobilitat reduïda i a les del vianant en general.

“Este tipus d'inversions estan destinades a millorar d'alguna forma les condicions de vida i els serveis als ciutadans en l'entorn local i esta actuació permetrà dotar al municipi d'un espai públic agradable destinat al gaudiment de tots els veïns i veïnes de Riba-roja, al mateix temps que es retorna la categoria que mereix un edifici tan emblemàtic com el de l'Estació”, assegura Teresa Pozuelo, regidora d'Urbanisme.

Les obres s'emmarquen en una primera fase de la remodelació integral que pretén abastar fins al carrer Joan Martorell i que serà objecte d'estudi i valoració, després del concurs d'idees que llançarà l'executiu local pròximament i que definirà el traçat urbà d'aquesta zona del municipi.