Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

V Feria de las Asociaciones de Riba-roja de Túria

(4)

'PARTICIPACIÓ CIUTADANA' 27 d'abril de 2022

Després de dos anys de parada a causa de la crisi sanitària del coronavirus i vist el resultat i el bon acolliment de la realització de les anteriors edicions pel teixit associatiu i tota la població, des de la Regidoria de Transparència, Govern Obert i Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Riba-roja se celebrarà la V Fira de les Associacions de Riba-roja de Túria els pròxims dies 28 i 29 de maig a l'esplanada del CIJ.

Aquest tipus d'esdeveniments suposen una bona ocasió i oportunitat perquè la població gaudisca del nostre teixit associatiu i donen a conéixer al municipi el treball i les accions que realitzen les diferents associacions, entitats ciutadanes i clubs esportius. La Fira, és una manifestació cultural i de compromís amb el municipi per a dinamitzar i enfortir les associacions locals. L'atracció lúdica i festiva en la qual es duran a terme diferents actuacions, van dirigides a tots els públics, especialment, al nostre teixit associatiu, fent-los participes en tot moment de les activitats de la Fira, com ara ubicació de parc infantil, tallers mediambientals, actuacions musicals, música ambiental en directe, exhibicions, amb la finalitat que la Fira siga molt més atractiva i un punt de trobada entre els veïns i veïnes de Riba-roja de Túria.

El full de sol·licitud s'entregarà en l'oficina de VOTIVEU en la c/ Garelli i Pastor o escanejada per correu feriaasociaciones@ribarroja.es
Per a més informació pot vosté telefonara al 666425053.