Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Xarxa de Comerços Segurs en Riba-roja - II Pla d'Igualtat Municipal

'IGUALTAT' 5 d'octubre de 2023

Un dels objectius del II Pla d'Igualtat Municipal és consolidar la transversalitat de gènere en tots els àmbits municipals. Per a això el desenvolupament del pla d'acció requereix la implicació i el compromís de la ciutadania.

En aquest II Pla d'Igualtat Municipal es pretén visibilitzar el compromís i la responsabilitat del conjunt d'agents del municipi.

La principal premissa d'aquesta acció, és crear una xarxa de comerços del municipi identificats com a espais segurs on poder obtindre la informació necessària per a sol·licitar suport i assistència en cas de viure una situació de violència de gènere. És fonamental que els comerços més pròxims a les nostres veïnes i veïns siguen espais segurs i lliures de violència masclista.

En el següent link es pot obtindre informació rellevant sobre l'Espai de la Dona, un recurs especialitzat on es duen a terme atencions personalitzades a dones, activitats enfocades en la igualtat d'oportunitats i tallers d'apoderament que són el resultat del treball diari del nostre municipi en la prevenció de les violències masclistes.​