Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9
  • Imprimir

Riba-roja de Túria felicita públicament els esportistes i clubs de la localitat pels seus assoliments aconseguits durant aquest any

El ple municipal aprova per unanimitat de tots els seus membres d'una proposta de l'equip de govern pels èxits esportius durant l'any 2023

'ESPORTS' 13 de desembre de 2023

El ple municipal de l'Ajuntament de Riba-roja de Túria ha aprovat per unanimitat de tots els seus membres una proposta per a felicitar, de manera pública, als esportistes i els clubs existents en la localitat pels assoliments i els èxits aconseguits al llarg del present any. La proposta és un reconeixement i una posada en valor dels respectius clubs i esportistes que al llarg del present any s'han encarregat de portar per tots els racons el nom de la localitat. 

La mesura impulsada per l'equip de govern del #PSPV de Riba-roja de Túria ha comptat amb el suport unànime de tots els partits polítics amb representació en el ple municipal, és a dir, el Partit Popular, Compromís, Vox i Esquerra Unida Podem. La felicitació es fa extensiva als clubs i esportistes per la trajectòria empresa durant els últims mesos del present any en curs. 

La declaració institucional aprovada pel ple municipal reconeix “a tots els esportistes locals que dins de la seua activitat i a base d'esforç i dedicació aconsegueixen resultats en les diferents disciplines practicades”. El reconeixement del ple municipal se circumscriu a tres esportistes de Riba-roja de Túria i a un club esportiu de la localitat destacats en la seua trajectòria d'enguany. 

En concret, es tracta de Vicente Cabo Xapa per la consecució del campionat d'Espanya de Tennis aparia sords en 2023 en repetir l'èxit corresponent a l'any 2022 i en afegir, a més, al seu palmarés el campionat del món, en categoria de dobles i quart en individuals celebrat a Grècia durant l'exercici de 2023: El ple se suma al reconeixement, de Martina Gil Olmeda, per la consecució de dues medalles de bronze en el Campionat Europeu de Gimnàstica aeròbica celebrat a Turquia i la primera en categoria júnior i la segona en la modalitat de parelles mixtes al costat de l'esportistes Nacho Viguer. 

L'aprovació plenària s'estén, també, a Laura Domene per la consecució del campionat d'Espanya sub 23 femení de camp a través celebrat a Sòria i la seua consegüent classificació per al campionat de Bèlgica. Finalment, el ple municipal de Riba-roja de Túria felicita el #CD Metaesport per la consecució de la medalla de bronze per equips en el campionat d'Espanya sub 23 femení de camp a través celebrat en la localitat de Sòria.  

La declaració institucional destaca la importància dels assoliments esportius sobre el bon nom de la localitat. “Quan un esportista local aconsegueix un assoliment en forma de títol el nom de Riba-roja de Túria aconsegueix els nivells de promoció i reconeixement dels quals ens sentim orgullosos i partícips”, es constata en el text aprovat pel ple municipal de manera unànime. 

El ple municipal de Riba-roja de Túria recorda que “és el nostre desig que els èxits esportius aconseguits, reflexos del treball i la dedicació, tinguen una prolongada continuïtat en el temps, s'aconseguisquen noves metes i objectius i, per consegüent, gaudim conjuntament de l'esport local i les nostres brillants representants” i, per això, reconeix l'enorme treball dels esportistes.   

L'alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga, ha posat en valor “el patrimoni humà que tenim en la localitat quant als esportistes i els clubs en la seua trajectòria duta a terme durant dies i mesos i que suposa un resultat lògic pel seu enorme treball i dedicació, per això, des de l'ajuntament apostem per seguir en la mateixa línia d'invertir en l'esport, amb un increment de fins al 22% en les subvencions i ajudes econòmiques”.