Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9
  • Imprimir

Més d'un centenar d'establiments mostraran la seua oferta en la Fira del Comerç de Riba-roja de Túria

El certamen se celebrarà els dies 30 d’abril i 1 de maig en l’esplanada del Centre d’Informació Juvenil

'FOMENT ECONÓMIC I OCUPACIÓ' 28 d'abril de 2016


Més d’un centenar de comerços i 150 casetes expositores de tots els sectors econòmics conformaran enguany la XVI Fira del Comerç de Riba-roja que, en esta edició, comptarà amb grans atractius. El certamen obrirà les seues portes el dissabte 30 d’abril a les 18:00 hores i es prolongarà fins al diumenge 1 de maig a les 21:00 hores. El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig aperturará la Fira acompanyat de l’alcalde de Riba-roja, Robert Raga, el regidor de Comerç, Rafael Folgado i les Falleres Majors de Riba-roja, Irene Martínez i Candela Gimeno.
Durant estes dos jornades, les persones que s’acosten a Riba-roja podran combinar les seues compres amb un atractiu programa d’animació comercial. Així, durant dos dies es podrà disfrutar, a més de l’àmplia oferta comercial, d’animació per a grans i xicotets, com a música en directe, teatre itinerant, tallers infantils, musicals de Disney, unflables, etc.
Per al públic adult, el plat fort del programa serà l’actuació de les Nancys Rubias, el dissabte 30 a les 23:30 hores, amb Major Tom com a teloner. El diumenge a les 20:00 hores, el públic infantil se’l passarà en gran amb l’espectacle de Fofito i Mónica Aragó ‘Aquellas Meriendas’ que ens faran recordar a tots els meravellosos anys dels Pallassos de la Tele.
Els visitants a la Fira tindran un any més un espai destinat a la gastronomia, on els bars i restaurants del municipi oferiran les seues especialitats, a més de degustacions  gratuïtes de bunyols i xocolate per a tot el públic assistent.
La Fira del Comerç de Riba-roja ha aconseguit consolidar-se dins del calendari firal de la Comunitat Valenciana com una de les cites comercials més destacades de la Comunitat Valenciana, gràcies a la motivació i el treball dels comerços locals.