Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9
  • Imprimir

Més de 200 persones es donen cita en la segona edició de la Nit de l'Esport de Riba-roja

L'Ajuntament reconeix públicament la trajectòria de 36 clubs i associacions esportistes locals.

'ESPORTS' 17 de juliol de 2023

Per segon any consecutiu, l'Ajuntament de Riba-roja de Túria va celebrar dissabte passat la Nit de l’Esport en les instal·lacions de la Piscina Municipal, amb l'objectiu de reconéixer públicament la trajectòria dels 36 clubs i entitats locals del municipi, així com premiar a aquells esportistes d'elit que han destacat en les diferents disciplines al llarg de l'any.

L'acte va comptar amb la participació de més de 200 persones de l'àmbit esportiu que no van voler perdre's aquesta cita, amb la qual el consistori reconeix la dedicació, l'esforç i l'esperit esportiu de les entitats esportives.

L'Ajuntament va realitzar una menció especial a Rubén Burgos, esportista professional que va ser reconegut pel Ple de l'Ajuntament en 2021 pels seus mèrits com a entrenador, després de la consecució de l'Eurocup en 2021 i al maig d'enguany es va coronar amb el València Basket com a campió de la lliga Endesa de bàsquet femení. Burgos, que es trobava fora de Riba-roja per motius professionals, va voler enviar un vídeo d'agraïment i suport a l'esport local, des de la seua faceta de formador amb les categories inferiors.

També es va reconéixer expressament a esportistes com Enma Llopis, amb un destacat palmarés com a atleta; 4a en el Campionat d'Europa de Duatló Cross sub 23, campiona d'Espanya de camp a través per equips sub 23 i subcampiona autonòmica de triatló sub 23, a l'atleta Vicente Contelles, campió de la Copa de Clubs i amb una dilatada trajectòria esportiva a nivell nacional i a Carolina López, que ha aconseguit sis medalles nacionals consecutives en els últims anys en la disciplina de taekwondo i ocupa la primera posició en el rànquing de la Comunitat Valenciana.

Els clubs van ser reconeguts en diferents categories; impuls a l'esport, promoció de l'esport base, promoció de l'esport autòcton, promoció de l'esport tradicional, projecció autonòmica, projecció nacional, valors esportius i humans i compromís social.

Aquesta gala va ser el moment excepcional a la XXXVI Setmana Esportiva de Riba-roja de Túria, que culmina després d'un ampli programa d'activitats i competicions de totes les disciplines esportives.

L'alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga, va destacar ‘el nostre compromís passa per fomentar l'esperit esportiu i saludable en el nostre municipi, i hem volgut reconéixer i agrair el gran esforç i dedicació que els clubs realitzen en l'impuls i foment de l'esport base’, ha destacat l'alcalde de Riba-roja, Robert Raga.

L'acte va estar amenitzat pel grup local Jimmie Sue i per l'animació del Club HC Esport, que va convidar als assistents a sumar-se a l'acte a ritme de baxata.