Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9
  • Imprimir

Riba-roja inicia el primer curs com a seu de l'Escola Oficial d'Idiomes

Les classes que s'impartiran a les aules de l'IES Pla de Nadal van arrancar aquest dimarts amb dos grups d'anglés i dos de valencià.

'EDUCACIÓ' 27 de setembre de 2023

La nova seu de Riba-roja de l'Escola Oficial d'Idiomes (EOI) ha donat inici al curs 2023-2024 a les aules de l'IES Pla de Nadal. Després de molts anys de reivindicació històrica, és ja una realitat gràcies a l'esforç conjunt de l'Ajuntament de Riba-roja amb la Conselleria d'Educació de la Comunitat Valenciana.

Des que la Conselleria d'educació fera oficial al març que Riba-roja s'uniria a la xarxa d'Escoles Oficials d'Idiomes, s'ha treballat intensament perquè aquest projecte es fera realitat. Aquest nou capítol en l'educació de la nostra comunitat és una fita que beneficiarà als nostres veïns i veïnes, evitant els desplaçaments a altres localitats.

La seu de Riba-roja de Túria ofereix classes de valencià i anglés en l'EOI, els dimarts i dijous, en horari de 15.30 a 20.30 hores. En anglés s'imparteixen els nivells A2 i B1, a més d'un grup especialitzat en destreses orals, amb dues hores de classe setmanals. A l'oferta d'anglés, se sumen dos grups de valencià nivell C1 i B2, també acompanyats d'un grup de destreses orals. En total seran 80 persones les que rebran classe en la nova seu. Cal destacar que els grups d'anglés està previst que es completen en finalitzar el període de matrícula i han rebut una gran demanda, quedant sol·licituds en llista d'espera.

Aquest assoliment representa una fita significativa per a Riba-roja de Túria, ja que es compleix amb una sol·licitud que ha sigut secundada per tots els grups polítics al llarg dels anys. L'última moció, aprovada per unanimitat al juny de 2021, reflecteix el compromís del nostre equip de govern i la importància que li atorguem a l'educació i l'accessibilitat dels nostres ciutadans a oportunitats d'aprenentatge.

“Des de l'Ajuntament ens sentim molt satisfets i agraïm a tots els organismes implicats per fer possible que aquesta iniciativa siga una realitat, que beneficiarà a la nostra comunitat i enfortirà el nostre compromís amb l'educació de qualitat.” - apunta Robert Raga, alcalde de Riba-roja. ​