Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

  • Imprimir

Calendari arreplega RSU i poda


Dies Arreplega de trastos Arreplega de poda
Dilluns. NUCLI URBÀ (Els trastos es trauen el diumenge, sobre les 20:30h, per a ocupar el menor temps possible el carrer) ZONA NORD: El Molinet, El Clot de Navarrete, Vallesa de Mandor, Montealcedo, Entrenaranjos, Gallipont, Santa Rosa, Santa Mónica (les bosses o hatillos es trauen el diumenge, sobre las 20:30h, per a ocupar el menor temps possible el carrer).
Dimarts. URBANIZACIONES Y DISEMINADOS (Los enseres se sacan el lunes sobre las 20:30h para invadir el menor tiempo posible la calzada) ZONA SUD: Valencia la Vella, Masía de Traver, Reva, Els Pous y  Diseminados dirección Loriguilla (las bolsas o hatillos se sacan el lunes, sobre las 20:30h, para invadir el menor tiempo posible la calzada)
Dimecres. Nucli Urbà, Pou d’Escoto, Llobatera y  resto de Diseminados (las bolsas o hatillos se sacan el martes, sobre las 20:30h, para invadir el menor tiempo posible la calzada).
Dijous. NUCLI URBÀ (Los enseres se sacan el mismo jueves, sobre las 20:30h, para invadir el menor tiempo posible la calzada, pues pasan de noche/madrugada) ZONA NORD: El Molinet, El Clot de Navarrete, Vallesa de Mandor, Montealcedo, Parque Montealcedo,  Entrenaranjos, Gallipont, Santa Rosa, Santa Mónica (las bolsas o hatillos se sacan el miércoles, sobre las 20:30h, para invadir el menor tiempo posible la calzada)
Divendres. URBANItZACIONS I DISSEMINATS ZONA SUD: Valencia la Vella, Masía de Traver, Reva, Els Pous y  Diseminados dirección Loriguilla (las bolsas o hatillos se sacan el jueves, sobre las 20:30h, para invadir el menor tiempo posible la calzada)
Dissabte. *Ocasionalment, en època estival se hará repaso de poda por las zonas

El procediment a seguir és que els veïns que necessiten del servici, telefonen al número gratuït 900 714 318 i des de Riba-roja Neta se'ls informa del dia que han de traure els trastos i/o la poda.


A més, existix una Ordenança que regula tot el procediment i existixen unes normes com que quant a trastos, només es poden traure 5 elements el dia que corresponga i quant a poda, només poden traure un màxim de 8 bosses o 8 farcellets/dia, també cal apuntar que no s'arrepleguen troncs amb un diàmetre superior a 30 cm o amb un pes superior a 15kg.