Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

8
  • Imprimir

Plans d'ocupaciˇ

(3)
Els programes de foment d'ocupació de la Generalitat Valenciana tenen com a objectiu promoure la generació d'ocupació en funció dels col·lectius als quals vagen dirigits. Aquestes subvencions són convocades per la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors productius, Treball i Comerç., a través del SERVEF i estan finançats pel Servei Públic d'Ocupació Estatal. Alguns dels programes que es convoquen anualment són:

SALARI JOVE: menors de 30 anys amb titulació professional; Diplomat, Grau, Llicenciat Universitari, i Tècnic Superior de la Formació Professional específica, així com els títols oficialment reconeguts com a equivalents. El contracte que es realitza és contracte laboral en pràctiques. La durada ve marcada per les bases que regulen la subvenció

EMCORP: Aquest programa té per objecte afavorir l'accés al mercat de treball de col·lectius vulnerables, els demandants dels quals d'ocupació tinguen un mínim de 30 anys, per a la realització d'obres d'interès general. La contractació es realitza a través d'un contracte d'obra o servei i la durada ve determinada per la subvenció.

EMCORD: Contractació de persones inscrites com a demandants d'ocupació en el SERVEF i tinguen la consideració d'Aturats de Llarga Durada.

AVALEM PLUS (EMCUJU I EMPUJU): Contractació de joves menors de 30 anys vinculats a la Garantia Juvenil. 

PLA D'OCUPACIÓ CONJUNTA (PAC): Contractació de persones inscrites com a demandants d'ocupació en el SERVEF per a l'execució d'obres o serveis d'interès general i social, que tinguen 55 anys o més.

Tota la informació actualitzada de convocatòries i subvencions etc. les trobaràs en Notícies d'Actualitat.

On localitzar-nos:
:: Carrer Eusebio Benedito, 30
:: Informació i cita prèvia: 96 277 92 96
:: Correu electrònic: adl@ribarroja.es

Horari d’atenció al públic:
:: De dilluns a divendres de 08:30 a 14:00 hores.