Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

  • Imprimir

Qui som?

Ràdio Riba-roja és una emissora municipal dependent de l'Ajuntament de Riba-roja del Túria (València). En estos moments, l'equip que forma part de plantilla està integrat per:

Alex (id: 771)Alex J. Ferrer
Director de l'emissora

 

Nascut en 1968, és auxiliar-tècnic en Imatge i So i Llicenciat en Geografia per la Universitat de València, encara que la seua gran vocació han sigut sempre els mitjans de comunicació.

Així, va formar part de l'equip de retransmissions i programes especials durant la primera etapa de Ràdio Riba-roja, des de 1986 a 1989. En l'estiu de 1986, junt amb un grup d'amics (Jesús Calataiud, Jesús Fdo Casaven, Juan Cuesta i Ana López), va crear la Televisió Local de Riba-roja.

També relacionat amb l'àrea audiovisual, Alex J. Ferrer és cofundador del Departament de Mitjans Audiovisuals del Centre Educatiu Asunción de la Mare de Déu amb què va realitzar diferents curtmetratges seleccionats en anys successius per a representar al Centre en el Certamen Escolar del Festival Cinema Júpiter: La llegenda del Gran Canó, Dona amb setrill de Dámaso Alonso, La mort d'Antoñito el Camborio de García Lorca, El xiquet xic  A Lluïu Cernuda, etc.

Així mateix, ha participat com a tècnic de so en diferents muntatges teatrals realitzats en el Centre Cultural Cervantes (l'obra original Ex- pres que va participar en el Festival de Teatre Amateur de Mislata (València) i va ser seleccionada per a participar en la Mostra de Teatre Júpiter, una adaptació del musical d'Annie titulada Buscant als meus papes, Comissaria especial per a dones, etc.). Cofundador i Cap de Redacció del Butlletí d'Informació de Riba-roja del Túria Riba-roja més prop. Creador i director de la revista La Classe des del seu número 1 al 55. Coautor de diversos treballs d'investigació en l'àmbit de la història local i la geografia, publicats des de 1995.

Des de 1997 compagina la direcció de Ràdio Riba-roja, amb la del Servici de Publicacions Municipal.

 

Gemma (id: 772)Gemma Casabán

Cap d'Informatius i Coordinadora de Musicals


Nascuda en 1969, és Diplomada en Magisteri per la Universitat Laboral de Cheste i Llicenciada en Psicologia per la Universitat de València. Com a professional de la psicologia ha treballat en el Gabinet Psicopdagógico del Centre Educatiu “Asunción de la Mare de Déu” i com a Tècnic en el Centre de Recepció de Menors de València a Burjassot.

Des de 1997, va començar a col•laborar en el programa “Divins Matins” de Ràdio Riba-roja, passant en poc de temps a convertir-se en imprescindible per a la realització de tal espai. Treball gratuïtament en este programa fins a 1999, any en què després de la corresponent oposició, va passar a formar part de la plantilla de Ràdio Riba-roja.

 

Javi (id: 1033)Francisco Javier Hernández Gómez
Jefe técnico


Nascut a Tetuan en 1967. És Tècnic de So i Il•luminació. Va cursar estudis d'Electricitat i Electrònica de Telecomunicacions i, de forma autodidacta, es va especialitzar en l'àrea de so i il•luminació, havent desenvolupat la major part de la seua activitat professional en estes branques, ampliant la seua formació en gravació i edició de so per ordinador.

Des de 1994 és Tècnic de So i Il•luminació de l'Auditori Municipal de Riba-roja del Túria, havent realitzat com a tècnic de sala el suport tècnic per a tots els espectacles que s'han representat en la mateixa. En 1996 va desenvolupar el projecte de posada en marxa de l'Emissora de Ràdio Municipal de Riba-roja del Túria, sent Cap Tècnic de la mateixa des de la seua inauguració, el 7 de març de 1997.

Ha realitzat dissenys d'il•luminació i suport tècnic per a diferents espectacles com “Hair” (estrenat en el Palau de la Música de València), o “Una miqueta més que un clàssic concert”, ambdós per a la Coral Allegro de l'ONZE; “Juli Garrofa”, producció de l'Auditori de Torrent; així com altres produccions pròpies de l'Ajuntament de Riba-roja, com els Pregons de la II i III Ofrena al Va riure Túria, espectacles produïts pels Conservatoris de Música i Dansa de Riba-roja.

Ha realitzat també diferents gravacions d'estudi, com el CD “Riu Túria Riu”, el CD “A pel” de Bajoqueta Rock i diverses maquetes més.