Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

  • Imprimir

Dependències

(id: 2562)Actualment Riba-roja del Túria compta amb dos retens de Policia Local, la Direcció Superior de Policia local que es troba en població, i un reten auxiliar a este siti en Carrer X, Nau 6, Polígon L'Oliveral.

La Direcció Superior de Policia local es troba en Crta de Vilamarxant núm 117. És el centre neuràlgic de la Policia Local de Riba-roja del Túria, operativa les 24 hores al dia. Des d'ací es realitza la coordinació dels servicis de totes les unitats que componen el Cos. En el seu central de transmissions es gestiona la recepció d'avisos a través del número de telèfon ordinari, siguen emergències, assistències, o peticions d'informació.

(id: 2563)La Policia Local de Riba-roja del Túria esta integrada en la Xarxa d'Emergències 112 CV per mitjà del terminal CoordCom G5. En el terminal CoordCom G5 es visualitza la cartografia del municipi, reflectint en temps real la localització i distribució d'unitats per mitjà del trasmisor GPS de l'emissora digital de cada agent o unitat i la disponibilitat d'estos. Per mitjà del terminal es reben i es comuniquen els avisos del 112 CV i es coordinen les emergències amb altres organismes policials, emergències sanitàries, bombers, etc.