Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

  • Imprimir

Óscar Hernández-Campano

Foto (id: 10229)Dades Biogràfiques:

Óscar Hernández-Campano (Donostia, 1976) és un dels més destacats narradors del panorama literari actual. Va publicar la seua primera novel·la amb només setze anys: La aventura más excitante de los últimos diez mil años. Després va guanyar el premi Odisea amb El viaje de Marcos (Egales, 2016), El guardián de los Secretos (Egales, 2016) i Esclavos del destino (Egales, 2018), novel·les que compten amb nombroses edicions i el favor de milers de lectors a Espanya i Iberoamèrica. També ha publicat dos llibres de relats:Cuando duermen los grillos i Ronroneos (Flores Raras, 2019). La seua més recent novel·la és El secreto del elixir mágico (Sargantana, 2019), una trepidant història d'aventures.

Ha col·laborat també amb diversos relats en antologies editades a Espanya i a Itàlia: Lo que no se dice (Dos Bigots, 2014), Amapolas (Alessandro Polidoro Editore, 2018), Vagues i dolents (*Egales, 2019) i 101 crimenes de València (Vinatea, 2019).

Ha sigut professor de Geografia i Història i és un apassionat dels llibres, el cinema, les sèries, els gats i els viatges.

Email: oscarhercam@gmail.com

Facebook: Óscar Hernández-Campano, escritor

Twitter: @oscarhercam

Instagram: @oscarhernandezcampano