Menu Screen Reader

Menu Utilidades

Elegir Idioma

  • Imprimir
  • Contactar

Buscador

9

ORIENTACIÓN AL USUARIO

Está usted en:
  • Imprimir

Diverses publicacions procediment selecció personal directiu, docent, docent de suport i auxiliar administratiu del Projecte T'Avalem Ribactiva Oportunitats núm. d'expedient FOTAV/2023/20/46

(6)
Publicació de les actes de resolució d'al·legacions i data de l'entrevista per a la selecció de personal director/a + CAP + PRL.

Publicació del llistat definitiu de la baremació per a docent de l'especialitat de jardineria, docent de l'especialitat d'obra, docent de compensatòria i auxiliar administratiu.

'FOMENT ECONÒMIC I OCUPACIÓ' 1 de març de 2024

Publicació de les actes de resolució d'al·legacions i data de l'entrevista per a continuar el procés de selecció del personal director/a + CAP+ PRL del projecte T’Avalem Ribactiva Oportunitats núm. d'expedient FOTAV/2023/20/46.

La no assistència a l'entrevista suposarà l'exclusió definitiva del procés selectiu.

Publicació del llistat definitiu de la baremació per a la selecció de docent de l'especialitat de jardineria, docent de l'especialitat d'obra, docent de compensatòria i auxiliar administratiu del Projecte T’Avalem Ribactiva Oportunitats, amb núm. d'expedient FOTAV/2023/20/46.

La persona candidata seleccionada haurà de presentar davant l'entitat promotora, preferiblement a través de seu electrònica, i en el termini de 2 dies hàbils següents a la publicació d'esta acta, declaració firmada d'acceptació o renúncia al lloc.

En el cas de no presentar esta declaració en el termini indicat, s'entendrà que renúncia al lloc.